ETUSIVU
YRITYS
PALVELUT
TIEDUSTELUT
YHTEYSTIEDOT

YRITYS

Perheyrityksemme toimii Tampereella ja on jo kuuden vuoden ajan tarjonnut yrityksille ja kotitalouksille laadukkaita ja ihmisläheisiä siivous- ja kiinteistöalan palveluja.

Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä kuusi osaavaa työntekijää. Pidämme joka tilanteessa punaisena lankana ennen kaikkea korkeaa laatua.

Toimenkuva

Toimenkuvamme on erittäin laaja. Olemme siivonneet monenlaisia ja monen kokoisia kohteita kuten suuria teollisuushalleja, lääkäriasemia, asunto-osakeyhtiöitä sekä toimistoja unohtamatta kotitalouksia. Lisäksi meille on karttunut kosolti kokemusta kiinteistönhuollosta ulkoalueineen. Monipuolinen kokemus on ollut meille hyödyksi uusien kohteitten kartoittamisessa ja siivoussuunnitelmien laatimisessa. Yrityksemme tarjoaa lisäksi tekstiilihuoltopalveluja sisältäen pesun, silityksen ja korjauksen.

Toimintatapa

Pyrimme ystävälliseen, nopeaan ja mutkattomaan palveluun aina asiakkaan tiloja kunnioittaen. Toimintamme on nimemme mukaan ripeää. Emme rahasta tyhjästä. Olemme helposti tavoitettavissa puhelimella ja sähköpostitse. Motivaatiotasomme on korkea, sillä teemme työtä "itsellemme", ja siksi emme pelkää kovaakaan puurtamista. Työhön sitoutuminen ja sen laatu ovat meille avainasioita. Uskomme lopputuloksen miellyttävän tarkkaakin silmää.

Dynamic Duon Y-tunnus: 1738226-0

 

Dynamic Duo | Arkkitehdinkatu 40 C 36 | 33720 TAMPERE | Puh. 040-765 6751 | dynamicduo@kolumbus.fi | www.dynamicduo.fi