Etusivu
Yritys
Yksityistaloudet
Yritykset
Toimintatapa
Hinnasto
Yhteystiedot

TOIMINTATAPA

Pyrimme ystävälliseen, nopeaan ja mutkattomaan palveluun aina asiakkaan tiloja kunnioittaen. Toimintamme on nimemme mukaan ripeää. Emme rahasta tyhjästä. Olemme helposti tavoitettavissa puhelimella ja sähköpostitse. Motivaatiotasomme on korkea, sillä teemme työtä "itsellemme", ja siksi emme pelkää kovaakaan puurtamista. Työhön sitoutuminen ja sen laatu ovat meille avainasioita. Uskomme lopputuloksen miellyttävän tarkkaakin silmää.

Työmenetelmät

Hyödynnämme siivouksessamme nykyaikaisia siivousmetodeja, mm. säännöllisiä peruspesuja ja nihkeämenetelmää, jotka yhdistettyinä tarjoavat pinnoille tehokkaan, mutta vähän kuluttavan siivousjäljen. Myös erilaisten lattioiden hoidot ja kiillotukset kuuluvat menetelmiimme. Käytämme kuiva-, nihkeä-, kostea- ja märkämenetelmiä aina likatyypin ja lattiamateriaalin mukaan. Suosimme vedettömiä menetelmiä aina kun se on mahdollista ja käytämme nykyaikaisia koneita mahdollisimman paljon.

Työvälineet

Käytämme alan uusimpia välineitä, mikä näkyy suoraan siivousajassa ja ennen kaikkea jäljessä. Suosimme korkealaatuisia mikrokuitutuotteita, joita on nykyään saatavilla hyvin monipuolisesti eri siivouskohteille. Selvitämme huolellisesti materiaalin ja valitsemme pesuaineen sen mukaan. Käytämme asiakkaan suostumuksella ja tilan salliessa normaaleja lattianhoitokoneita, suurnopeuksisia kiillotuskoneita sekä yhdistelmäkoneita materiaalien mukaan.

Vastuukysymykset

Toimintamme on vastuuvakuutettua vahingon varalta.


Dynamic Duo | Orivedenkatu 24 A 3 | 33720 TAMPERE | Puh. 040-765 6751 | dynamicduo@kolumbus.fi | www.dynamicduo.fi